Home – Calendar

Lekker buiten

Niets hoeft maar alles kan! Lekker relaxen bij je safaritent of pipowagen, kajakken, suppen, zwemmen, fietsen en wandelen. Alles vanaf de camping, midden in een natuurgebied. Ga een dagje naar Rotterdam, Antwerpen of de Zeeuwse kust. En kampeer in luxe met je eigen keuken, badkamer en comfortabele bedden. Geniet!

Onze safaritenten

Wij geloven dat je op vakantie nergens over na wilt denken, dus dat hebben wij voor je gedaan. Wij hebben de meest comfortabele safaritenten voor je uitgezocht en volledig ingericht. Eigen badkamer, keuken en echte bedden om in te slapen. Welke tent kies jij?

Neem een duik

Neem een verfrissende duik in het zwemplasje aan de camping. Droom weg op de steigers.

Beleef de natuur

Stap vanaf de camping in een canadese kano voor drie personen of een kajak. Van rondjes peddelen op het plasje tot een heuse tocht van 10 km dwars door de natuur.

Bar aan de Baak

Geniet van een kopje koffie, een eenvoudige lunch of een lekker wijntje op ons terras. Bij mooi weer zijn we open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 6. Wil je met je familie of je bedrijf genieten van een door ons volledig verzorgde BBQ op ons terras dan kan dit op afspraak buiten de aangegeven openingstijden.

Balans op een plank

Volg een sup les en test je balans. Peddel langs vogels en rietkragen.

Fietsen en skaten

Er zijn verschillende fietspaden dwars door het Brabantse landschap die je vanaf de camping kan volgen. Ook tof op skates! Je kan een fiets huren of je eigen fiets meenemen.

Vragen?

Heb je vragen of wil je reserveren?

Vraag offerte aan

Maak hier een eerste opzet van je bijeenkomst, na de aanvraag nemen we contact met je op om de aanvraag samen te bekijken.