Uitjes top 10

uitjes top 10: Onze toeristische aanraders

01.

Kanotocht dwars door de natuur

Wij zijn groot fan, vanaf de camping maak je een tocht van 9 kilometer over de Cruijslandse kreken. De omgeving voelt op sommige plekken een beetje als een mini Biesbos en op andere als een plekje in Frankrijk. En daar waar je door de weilanden heen vaart met aan de ene kant koeien die hun hoofd over de waterrand heen steken en aan de andere kant paarden die met je meelopen ben je juist weer ontzettend in Steenbergen. Kanoverhuur op de camping.

02.

Beklim de toren van pompejus

Fort de Roovere bij Bergen op Zoom is een van de grootste forten van de West Brabantse waterlinie. Het is in 2010 helemaal opgeknapt. De ingang van het fort ligt aan de Ligneweg, maar wandelaars kunnen bij de oostwal door een 'loopgraaf door het water', ook wel bekend als de Mozesbrug. Ook kan je de Pompejus toren beklimmen om een schitterend uitzicht te ervaren.

03.

Wandelen op het Blote voeten pad

Wie vind het niet leuk, op blote voeten door zand slenteren, over stenen door het water stappen, mooie dichte bossen. Het is een wandeling van een kilometer of 2 en deze eindigt bij 't Appeltje', hier kan je lekker wat drinken en de kinderen vermaken zich in een flinke speeltuin. Start blote voetenpad: Balsedreef 5, 4623 RA Bergen op Zoom

04.

Fiets van Bovensas naar Benedensas

De camping ligt aan Bovensas, een klein sluisjes complex dat in 1822 werd gebouwd. Via fietsknooppunten leidt de route je naar Benedensas, waar je ook nog even af kan stappen voor een mooie wandeling in de Dintelse Gorzen.

05.

Leef je uit in speeltuin Vrouwenhof

Speeltuin Vrouwenhof is een charmante buitenspeeltuin tussen de bomen en bankjes in de schaduw. Terwijl je kids lekker spelen een borrel of een hapje? Dit kan, er is een terrasje binnen deze speeltuin.

06.

Hip Rotterdam

In Rotterdam vind je alles; Geweldige musea, bezoek het nieuwe depot van Boymans van Beuningen of de eigenzinnige tentoonstellingen in de Kunsthal. Ga met de kids naar de diergaarde Blijdorp, hier kan je zo een hele dag rondhangen of lunch in een van de vele hippe cafeetjes. Wij zijn fan!

07.

Actief: het Robinsonspel!

Wil je even lekker actief bezig zijn en hoe je wel van en beetje competitie? Met groepen vanaf 8 personen kan je bij Buiten aan de Baak tegen elkaar strijden in een Robinson proef. Voer verschillende challenges uit en win! Voor reserveren of meer informatie stuur een berichtje naar info@aandebaak.nl

08.

Modestad Antwerpen

Laat je inspireren door een bruisende stad vol mode, shopping, gastronomie, cultuur en architectuur. Wat er ook op je citytrip-checklist staat, Antwerpen heeft het allemaal. Bezoek de gotische Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met zijn 123 meter hoge toren. Ontdek de Grote Markt of breng een bezoekje aan de Antwerpse Zoo.

09.

Het strand van Zeeland

Het dichtsbijzijnde strand van Zeeland is die van Sint Annaland. Het schattigste en kleinste strandje die je ooit gezien hebt, 12 minuutjes vanaf de camping. Ga je voor groot? Dan blijft Burgh Haamstede (55 minuten) onze favoriet.

10.

Historisch Bergen op Zoom

Wil je een dagje shoppen, historische hoogtepunten meepakken of schuil je een dagje voor de regen? Op 15 minuten afstand ligt Bergen op Zoom. BOZ behoort tot één van de oudste steden van Nederland. De smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen het verhaal van een rijk en bewogen verleden, dat al meer dan 800 jaar terug gaat. Een prachtig decor voor leuke winkeltjes, cafeetjes, gezellige terrassen en restaurants.

Steenbergen

Veel water, natuur en een super centrale ligging

Steenbergen

Steenbergen is een vestingstadje met stadsrechten sinds 1272. In Steenbergen vind je verschillende supermarkten, een marktpleintje met op woensdag een markt en gezellige terrasjes. In de Kaaistraat kan je shoppen. Dichtstbijzijnde treinstation vind je in Roosendaal en Bergen op Zoom, er gaan bussen naar deze stations. Steenbergen is niet zo groot maar heeft wel veel charme en ligt heel centraal. In no time ben je in Antwerpen, Rotterdam of een mooi wandelgebied. Wij hebben een uitjes top 10 voor jullie opgesteld, met de mooiste, leukste, sportiefste 'To do's' in de buurt

Vraag offerte aan

Maak hier een eerste opzet van je bijeenkomst, na de aanvraag nemen we contact met je op om de aanvraag samen te bekijken.