meivakantie

Kamperen in mei

Wij willen jullie een geweldige tijd geven op onze camping. Daarom hebben we deze meivakantie wat cadeautjes voor jullie opgelijnd om jullie verblijf nog leuker te maken. Zo kan je aanschuiven aan onze lange tafel en zullen wij 1 avond voor jullie koken. Hoe lekker is dat, zelfs de afwas wordt voor jullie gedaan. Drankjes kan je drinken vanuit onze bar. Daarnaast krijgen jullie een hele dag een kano mee.Ontdek het prachtige natuurgebied en voor de sportievelingen onder ons, maak de hele tocht van 9 km. Word verrast door de gevarieerdheid aan vogels en natuur. En als laatste maken we een kampvuurtje voor jullie en de andere gasten om marshmellows boven te roosteren en weg te staren in de vlammen. Op dagen dat het weer niet zo goed is zullen we aan het einde van de middag onze bar openen waar je even kan bivakeren en een spelletje spelen, deze zal rond een uurtje of 8 sluiten.

Deze actie geldt voor boeken in februari en maart voor de mei vakantie (tussen 19 april en 12 mei).

Aan tafel!

Wij koken 1 avond voor jullie, schuif maar lekker aan tafel en geniet, samen met de andere campinggasten! Vega is ook geen probleem .

Het water op...

Vanuit de camping kan je een tocht van 9 km maken over de Cruijslandse kreken. Deze zijn ontstaan tijdens de Elisabethsvloed in 1421. Het zit hier vol met vogels en waterbeestjes.

Marshmallows enzo

Wat is er nou lekkerder dan einde dag een vuurtje bouwen en marshmallows roosteren. Of gewoon even wegdromen.

Vraag offerte aan

Maak hier een eerste opzet van je bijeenkomst, na de aanvraag nemen we contact met je op om de aanvraag samen te bekijken.